top of page

Víkend netradičních mas a surovin

Víkend netradičních mas a surovin
Víkend netradičních mas a surovin

Čas a místo

Od 9.4.2022 do 10.4.2022

SOLNICE | RESTAURACE

O události

Ochutnej klokana nebo aligátora!

150g Špíz z Aligátora (žampiony, paprika, cibule, slanina) pečené grenaile, BBQ omáčka 345,-

150g Nudličky z klokaní kýty se zeleninou, rýžové nudle 295,-

200g Steak z klokaní roštěné, citrusová omáčka, micro zelenina a chips z černého kořene 385,-

200g Pečená nutrie (domácí chov) na divokém koření, sekaný špenát a chlupatý knedlík 295,-

1 ks Nadívaná křepelka masovou fáší, jární nádivka, grilovaný mangold, silná šťáva z výpeku 275,-

220g Klokaní roštěná Sous Vide podávaná na listových salátech s čerstvou zeleninou, černý kořen, medovo limetový dresing, bagetka 275,-

Začínáme v sobotu 9.4.2022 v 11 hod.! Pro velký zájem si rezervujte svůj stůl na tel. 777 357 120

Sdílet událost

bottom of page