top of page
Velikonoční menu


Čas a místo
pátek 18.04. - pondělí 21.04.2025
SOLNICE | RESTAURACE
O události
Velikonoční menu
Hráškový krém, pesto z medvědího česneku
85 Kč
Pečená jehněčí kýta na čerstvé majoránce, bramborové noky, jehněčí výpek, 200 g
275 Kč
Celé pečené kukuřičné kuřátko, velikonoční nádivka s medvědím česnekem, jarní zeleninový salátek, 420 g
305 Kč
Velikonoční sekaná s vejcem, jarní bramborový salát, 200 g
225 Kč
Pomalu tažené králičí stehno na hořčici, bramborové knedlíčky,
smetanový špenát, 250 g
285 Kč
Dušené jehněčí na šalvěji, máslová bramborová kaše, 200 g
275 Kč
Matchamisu s drcenými pistáciemi
105 Kč
bottom of page