top of page

Steakový víkend v Solnici

Steakový víkend v Solnici
Steakový víkend v Solnici

Čas a místo

Od 25.3.2022 do 27.3.2022

SOLNICE | RESTAURACE

O události

Nejlepší příprava steaku je MEDIUM, proto je tak děláme automaticky. 

Pokud si přejete přípravu jinou, sdělte to prosím obsluze.

250g Filírovaný Flank steak (Hovězí pupek – původ IRL) - 445 Kč

250g Ball tip (Špička ořechu – původ USA) - 475 Kč

250g Striploin (Nízký roštěnec – původ J.A.) - 525 Kč

250g Telecí svíčková (Původ – ČR) - 515 Kč

900g Cowboy steak – pro 2 osoby (vysoký roštěnec s kostí – původ IRL) - 1145 Kč

400g T-Bone steak (Svíčková – roštěnec u kosti – původ ČR) - 435 Kč

250g Brisket (Trhané lehce zauzené hovězí hrudí, vařené 50 hodin na 61°C – původ USA) - 545 Kč

200g Ciabata plněná hovězími nudličkami, kimchi, dressing - 225 Kč

Přílohy 45 Kč

  • Zapečené těstoviny s parmazánem
  • Jižanský bramborový salát se zakysanou smetanou
  • Bramborová kaše s pečeným česnekem
  • Fermentovaná zelenina

Omáčky 40 Kč

  • Pepřová se smetanou
  • Žampiónová se smetanou
  • Demi Glace Jack Daniels
  • Rajčatová slasa

Sdílet událost

bottom of page