top of page
Steakový víkend v Solnici
Čas a místo
Od 25.3.2022 do 27.3.2022
SOLNICE | RESTAURACE
O události
Nejlepší příprava steaku je MEDIUM, proto je tak děláme automaticky.
Pokud si přejete přípravu jinou, sdělte to prosím obsluze.
250g Filírovaný Flank steak (Hovězí pupek – původ IRL) - 445 Kč
250g Ball tip (Špička ořechu – původ USA) - 475 Kč
250g Striploin (Nízký roštěnec – původ J.A.) - 525 Kč
250g Telecí svíčková (Původ – ČR) - 515 Kč
900g Cowboy steak – pro 2 osoby (vysoký roštěnec s kostí – původ IRL) - 1145 Kč
400g T-Bone steak (Svíčková – roštěnec u kosti – původ ČR) - 435 Kč
250g Brisket (Trhané lehce zauzené hovězí hrudí, vařené 50 hodin na 61°C – původ USA) - 545 Kč
200g Ciabata plněná hovězími nudličkami, kimchi, dressing - 225 Kč
Přílohy 45 Kč
- Zapečené těstoviny s parmazánem
- Jižanský bramborový salát se zakysanou smetanou
- Bramborová kaše s pečeným česnekem
- Fermentovaná zelenina
Omáčky 40 Kč
- Pepřová se smetanou
- Žampiónová se smetanou
- Demi Glace Jack Daniels
- Rajčatová slasa
bottom of page