top of page

Steakový víkend v Solnici

Steakový víkend v Solnici
Steakový víkend v Solnici

Čas a místo

Od 25.3.2022 do 27.3.2022

SOLNICE | RESTAURACE

O události

Nejlepší příprava steaku je , proto je tak děláme automaticky. MEDIUM

Pokud si přejete přípravu jinou, sdělte to prosím obsluze.

250g (Hovězí pupek – původ IRL) - 445 Kč Filírovaný Flank steak

250g (Špička ořechu – původ USA) - 475 Kč Ball tip

250g (Nízký roštěnec – původ J.A.) - 525 Kč Striploin

250g(Původ – ČR) - 515 Kč Telecí svíčková

900g(vysoký roštěnec s kostí – původ IRL) - 1145 Kč Cowboy steak – pro 2 osoby

400g(Svíčková – roštěnec u kosti – původ ČR) - 435 Kč T-Bone steak

250g (Trhané lehce zauzené hovězí hrudí, vařené 50 hodin na 61°C – původ USA) - 545 Kč Brisket

200g225 Kč Ciabata plněná hovězími nudličkami, kimchi, dressing -

Přílohy 45 Kč

  • Zapečené těstoviny s parmazánem

  • Jižanský bramborový salát se zakysanou smetanou

  • Bramborová kaše s pečeným česnekem

  • Fermentovaná zelenina

Omáčky 40 Kč

  • Pepřová se smetanou

  • Žampiónová se smetanou

  • Demi Glace Jack Daniels

  • Rajčatová slasa

Sdílet událost

bottom of page