Steakový víkend v Solnici


Čas a místo
Od 25.3.2022 do 27.3.2022
SOLNICE | RESTAURACE
O události
Nejlepší příprava steaku je , proto je tak děláme automaticky. MEDIUM
Pokud si přejete přípravu jinou, sdělte to prosím obsluze.
250g (Hovězí pupek – původ IRL) - 445 Kč Filírovaný Flank steak
250g (Špička ořechu – původ USA) - 475 Kč Ball tip
250g (Nízký roštěnec – původ J.A.) - 525 Kč Striploin
250g(Původ – ČR) - 515 Kč Telecí svíčková
900g(vysoký roštěnec s kostí – původ IRL) - 1145 Kč Cowboy steak – pro 2 osoby
400g(Svíčková – roštěnec u kosti – původ ČR) - 435 Kč T-Bone steak
250g (Trhané lehce zauzené hovězí hrudí, vařené 50 hodin na 61°C – původ USA) - 545 Kč Brisket
200g225 Kč Ciabata plněná hovězími nudličkami, kimchi, dressing -
Přílohy 45 Kč
Zapečené těstoviny s parmazánem
Jižanský bramborový salát se zakysanou smetanou
Bramborová kaše s pečeným česnekem
Fermentovaná zelenina
Omáčky 40 Kč
Pepřová se smetanou
Žampiónová se smetanou
Demi Glace Jack Daniels
Rajčatová slasa